Переможці отримають телефони Nokia

теґи: Максим Кідрук, конкурс, Мандри, подорожі, історії

Nokia, яка Connecting People, виявляється оголосила літературний конкурс, і чомусь про це, можна сказати, забула сповістити навкололітературну громадськість. Чи то може піарники всесвітньовідомого коннектора не на ту цільову аудиторію спрямували свої зусилля (а значить, даремно отримують зарплату:). 
Отже, якщо Ви можете "настукати на клаві" реальну історійку про цікаві зустрічі, кумедні випадки, приємні несподіванки та небезпечні моменти, які трапляються у походах, то поспішайте це зробити до 22 жовтня, щоб встигнути її викласти на блозі Travel Story Lab. І якщо Ви маєте ще й хист до писання і зможете цю історійку розповісти цікаво, то організатори переможцям конкурсу обіцяють телефони Nokia
Максим Кідрук готує екзотичний коктейльА переможців буде два – одного визначає Ментор, а другого користувачі сайту. Ментором (інакше кажучі – куратором) Travel Story Lab організатори обрали Максима Кідрука, про якого на сайті забули написати, що він письменник, але вірно вказали "Мандрівник зі світовим досвідом".:) 
Наразі слідкуватимемо за поповненням блоґу Travel Story Lab цікавими історіями, а його дописувачам побажаємо успіху.